[SERIAL] Los exitosos Pells

Wszystkie produkcje, w których występowała Carla - filmy, seriale, sztuki teatralne

[SERIAL] Los exitosos Pells

Postby Hertyna on Fri Nov 07, 2008 1:26 pm

Image

SINOPSIS:
Los Exitosos Pells opowiada historię małżeństwa Martina Pellsa i Sol Casenave, prowadzących najważniejszy telewizyjny program informacyjny w kraju: Mega News.
Oboje tworzą najsławniejszą parę w telewizji, ale w rzeczywistosci są nią tylko na ekranie. Podczas, gdy walki pomiedzy Sol i Martinem nastepuja po sobie bez zawieszania broni, postanawiają oni zmienić swoje życie - on przedstawia swoje wymówienie, ale przez przypadek upada i uderza sie w głowę, przez co traci świadomość. W ten sposób szef wiedząc, że będzie to skandal, decyduje sie dać ciągłość postaci Martina, z osobą łudząco podobną do prawdziwego prezentera.
Jest tak, że będą po sobie następować historie i sytuacje coraz bardziej niedorzeczne w tym świecie pozorów, a ciebie widzu rozśmieszać do łez z każdym nowym odcinkiem pełnym humoru i przewrotnosci.

źródło: carlapeterson.starszz.com

Co sądzicie o nowej postaci Carli? Co o niej wiecie? Jak Wam się podoba?
Image
Hertyna
Site Admin

Postby Wiola on Thu Dec 04, 2008 10:59 pm

Sol jest boska :P Momentami komiczna, np. gdy chciała upiec ravioli :lol: postać bardzo pozytywna, troche zakręcona :P fajną parę tworzy z Gonzalo :wink:
Image
Wiola

Postby Not Real on Thu Jan 01, 2009 12:42 pm

Scenami z udziałem Carli wprost się napawam. Obserwuję każdy jej ruch, gest, słowo, tonację głosu... Wszystko to dla mnie ma ogromne znaczenie i dostrzegam w tym tyle barw i cudów, że wielu z Was może mnie nie rozumieć. ;) Podoba mi się fryzura Carli i styl jej boheterki - powabna, seksowna, elegancka, a do tego zawsze nonszalancka. W 4. odcinku można w kilku scenach pozachwycać nogami Carli! ;) Ciekawe, czy prywatnie Carla też lubi takie obcasy? Jako Lola też takie nosiła... (ale może chciała być wysoka jako Lalol, bo po przemianie straciła kilka centymetrów? ;p)
www.que-tal.pl <- jedyny w Polsce portal o telenowelach!
Not Real

Return to Produkcje